下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
Share to Facebook Share to Twitter Google

[慈善義賣] 拜拜你條尾……

拜拜你條尾…系呀系呀……同尾巴有關架……
移家就有1O個哈哈笑…等住你去估……哈哈
估下邊一個後面有條尾先……………………
名額一位 十份一機會……快D黎啦喂……

估中者在以 隨心捐款支持 救狗之家
以「順豐到付」方式寄您 懶神秘禮品一份
多謝大家支持

喂喂……快啲例鼓啦喂……事關今晚10點就截止啦

截止了…………………………

截止了…………………………
祝福您! 發表於 2020-5-15 22:31

開估………………系4號…………哈哈

我估係5
pierre5 發表於 2020-5-15 19:43

非常感謝師兄踴躍參與…我哋下次再見
拜拜你條尾…………晚安

是咁的…………解開廁紙的玄機

喺廁紙筒上面畫哈哈笑係代表今次到我買廁紙啦
事關公司洗手間係兩份共用嘅
所以廁紙就輪流買
但係好多時都出現一個情況就係……上次我買左今次到你啦
所以為免咬叫我就會係廁紙卷做惜別久而久之就畫上哈哈笑
一來可以當記號
二來希望客人去洗手間見到囉黎用都開心啲去得暢快啲滿意啲啲……多謝閱讀

小小心意,以示支持師兄善擧!
pierre5 發表於 2020-5-19 16:05

多謝師兄善心捐款
我們會以「順豐到付」方式寄您 懶神秘禮品     ☆黎明寺 超靚閃石崇迪☆
請在次whatsapp順丰資料……97810541pann
(感謝慈區牌友贊助祟迪牌子)

小小心意,以示支持師兄善擧!
pierre5 發表於 2020-5-19 16:05

多謝師兄善心捐款 …………我們還未收到師兄的順豐資料
以「順豐到付」方式寄您 懶神秘禮品     ☆黎明寺 超靚閃石崇迪☆
請在次whatsapp順丰資料……97810541pann
(感謝慈區牌友贊助祟迪牌子)

下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題